DOCUMENT. Calcul greșit al notelor evaluării directorului Teatrului de Stat Constanța

0
213

În urma evaluării anuale a managementului Teatrului de Stat Constanța, Erwin Șimșensohn a obținut nota finală 8,82. Primul rezultat anunțat a fost, însă, 8,30.

În această lună a avut loc evaluarea managementului Teatrului de Stat Constanța, în două etape: analiza raportului anual de activitate şi susţinerea raportului de activitate în cadrul unui interviu, de către directorul instituției, Erwin Șimșensohn.

Comisia pentru evaluarea anuală a managerului Teatrului de Stat Constanța a fost formată din Daniela Vlădescu (managerul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ Constanța) – președinte, Doina Voivozeanu (managerul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“) și Vasile Gherghilescu (consilierul președintelui Consiliului Județean Constanța).

Iar săptămâna trecută a fost publicat rezultatul evaluării anuale a managementului, Erwin Șimșensohn obținând nota finală 8,30 (8,20 analiză raport annual de activitate și 8,40 interviu). Aceasta a fost modificată, însă, pe site-ul Consiliului Județean Constanța fiind prezentat, apoi, un nou anunț, potrivit căruia nota este, de fapt, 8,82, din cauza unei erori materiale de calcul. Astfel, notele ambelor etape ar fi fost greșite: etapa I – analiza raportului anual de activitate 8,93 și etapa II – susținerea interviului 8,7.

Reamintim că dacă Șimșensohn este nemulțumit de rezultatul evaluării, poate depune o contestație, ce va fi analizată de comisia formată din Ionuț Paul Ștefan (managerul Teatrului „Jean Bart“ Tulcea), Maria Magiru (managerul Muzeului de Artă Populară Constanța) și Dumitru Jeaca (directorul executiv al Direcției de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate a C.J.C.).

Peste 7,7 milioane de lei pentru Teatrul de Stat, în 2021

Săptămâna trecută, Consiliul Județean Constanța a aprobat și bugetul de venituri și cheltuieli al Teatrului de Stat pentru 2021. Potrivit hotărârii, veniturile vor fi de 7.717.750 de lei, din care venituri proprii doar 100.000 de lei și 34.250 de lei finanțare nerambursabilă. Dintre aceștia, 6.206.000 lei sunt cheltuieli de personal.

Programul de evenimente și proiecte culturale al Teatrului de Stat Constanța pentru 2021 cinci premiere. Spectacolul „Ziua Z“, în regia lui Bobi Pricop, a avut deja premiera, având un buget estimat de producție de 190.000 de lei. „Maria Tănase. Poveste“ – regia Carmen Lidia Vidu – va avea premiera în curând și vor urma „8 tați“ regia Irisz Kovacs (buget producție 50.000 de lei), „Jake și femeile lui“ regia Erwin Șimșensohn (buget producție 70.000 de lei) și „Copilul acesta“ regia Vlad Cristache ( buget producție 120.000 de lei).

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.