DOCUMENT. Concurs pentru ocuparea unor funcții de conducere a Parchetelor din Constanța și Tulcea

0
171
Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat organizarea, la București, în perioada 1 august – 16 noiembrie a.c., a concursului/examenului pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii.

Concursul/examenul se organizează pentru ocuparea unui număr de 213 funcții vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror și prim procuror adjunct de la parchete.

În Dobrogea, este vorba de funcțiile de prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, de prim procurori adjuncți ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și de prim procurori ai Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Hârșova, Babadag și Măcin.

Procurorii interesați pot depune cereri de înscriere, la Institutul Național al Magistraturii, până la data de 22 august a.c., inclusiv., însoțite de declarații, CV, copia actului de identitate și de alte documente considerate relevante.

Proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere se depun și pe suport de hârtie și în format electronic, pe CD, până la data de 23 septembrie a.c., inclusiv.

Concursul/examenul se va desfășura după următorul calendar:

  • 2 – 24 octombrie a.c. – testarea psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea, și verificarea rezistenței la stres
  • 4 octombrie – 2 noiembrie a.c. – susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere
  • 6 noiembrie a.c. – testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.