DOCUMENT. PNL și USR-PLUS au semnat protocolul de colaborare, la Constanța

0
555

Liderul PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a anunțat, luni, semnarea protocolului de colaborare cu U.S.R.-P.L.U.S., în ceea ce privește administrația orașului. Și aleșii locali U.S.R.-P.L.U.S. Constanța au declarat acest lucru, menționând că proiectul reieșit din colaborarea celor două proiect va fi votat în Consiliul Local, ca document strategic pentru dezvoltarea orașului.

Luni, 09.11.2020, la nivelul organizațiilor municipale P.N.L. și U.S.R.-P.L.U.S., a fost semnat un protocol de colaborare în ceea ce privește administrația orașului. Asta deoarece s-a reușit armonizarea programului de guvernare locală cu cele două viziuni pentru Constanța și au fost stabilite coordonatele sub care vor funcționa instituția viceprimarului, comisiile și departamentele din Primărie.

„Am încredere că, prin semnarea acestui protocol, am creat un pol de dreapta puternic, ce va aduce liniștea și unitatea necesare pentru prosperitatea Constanței“, a declarat președintele Organizației Județene a P.N.L. Constanța, Bogdan Huțucă.

Scopul acordului este promovarea unei administrații publice locale caracterizate prin viziune și coerență, transparență, deschidere, digitalizare și eficiență în procesul de rezolvare a problemelor cetățenilor și ale municipiului Constanța, conform programului de guvernare locală, susțin aleșii locali U.S.R.-P.L.U.S..

„Menționăm că USR-PLUS își păstrează ferm angajamentele fundamentale față de propriii susținători! Proiectul care a reieșit din lipirea celor două programe ale U.S.R.-P.L.U.S. (Constanța Renaște) și al colegilor de la P.N.L. va face obiectul unei Hotărâri de Consiliu Local Municipal și va fi susținut ca document strategic ce stă la baza promovării și implementării viitoarelor proiecte și programe de dezvoltare a Municipiului Constanța“, au declarat consilierii locali U.S.R.-P.L.U.S.

Protocolul semnat luni poate fi consultat mai jos.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.