DOCUMENTE. Constănțenii pot depune cererile pentru ajutorul de încălzire

0
2101
FOTO Alexandra VASILE

Constănțenii pot depune începând de joi, 14 octombrie a.c., cererile și declarațiile pe proprie răspundere pentru a beneficia de ajutorul de încălzire a locuinței și pentru suplimentul de energie.

Cei care se încălzesc cu energie termică furnizată în sistem centralizat (asociațiile de locatari/proprietari sau persoanele fizice cu contracte individuale încheiate cu RADET Constanța) vor depune cererile la Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu nr. 4 (intrarea dinspre parcare), telefon: 0341/454.669, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 14.00.

Cei care se încălzesc cu gaze naturale sau energie electrică vor depune cererile la Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu nr. 4 (intrarea din față), telefon: 0341/454.669, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 14.00.

Cei care se încălzesc cu combustibil solid vor depune cererile la Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu nr. 4 (intrarea dinspre parcare), telefon: 0341/454.669, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 14.00.

Cei care se încălzesc cu energie electrică și domiciliază în Cartierul social Henri Coandă vor depune cererile le sediul administrativ al campusului de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 14.00.

Dosarele pentru obținerea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței pot fi depuse și on-line, la adresa de e-mail: ajutoareincalzire@dgas-ct.ro.

Pentru orice nelămuriri, constănțenii pot suna la numerele de telefon: 0341/454.669 și 0341/448.530, sau trimiteți email pe adresa ajutoareincalzire@dgas-ct.ro.

Termenele lunare de depunere a solicitărilor noi de ajutor de încălzire sunt: până pe data de 20 a fiecărei luni, pentru a putea fi luați în evidență cu luna respectivă (pentru a beneficia începând cu luna noiembrie 2021, cererile se depun până pe data de 20 noiembrie inclusiv).

Familiile sau persoanele singure care au încheiat contracte individuale cu furnizorul de energie termică (RADET) sau gaze naturale (ENGIE), precum și cei care se încălzesc cu lemne de foc sau curent electric, depun cererile individual, iar familiile sau persoanele singure care fac parte din asociații de locatari/proprietari depun prin intermediul reprezentantului asociației.

Formularele-tip, dar și informații suplimentare cu privire la acordarea ajutorului de încălzire a locuinței și pentru suplimentul de energie gășiți în documentele de mai jos.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.