DOCUMENTE: începe repartizarea biletelor la mare pentru polițiști!

0
210

Direcția Asigurare Logistică Integrată din MAI a emis o informare cu privire deschiderea sezonului estival ”LITORAL 2021” începând cu data de 14.07.2021 la Centrul de pregătire și recuperare/refacere a capacității de muncă “Meridian”-Mamaia din subordinea MAI.

Astfel, pentru perioada 14.07.2021-30.09.2021, repartizarea locurilor de cazare alocate personalului aflat în interes personal se va face proporțional cu efectivele Ministerului Afacerilor Interne, pe serii de câte 5 nopți începând cu data de 14 iulie 2021.

Mai jos puteți observa lista tarifelor pentru sezonul estival 2021 practicat de  Centrul de pregătire și recuperare/refacere a capacității de muncă “Meridian”-Mamaia, care încep de la 55 de lei/loc/zi. Iar în ceea ce privește numărul de bilete de odihnă alocate, acesta va fi cuprins între 7 și 70 în funcție de efectivele fiecărei unități de poliție din țară.

Printre beneficiarii serviciilor de cazare se numără personalul MAI aflat în activitate, cadrele militare în rezervă și în retragere-pensionari MAI, polițiști pensionari, precum și membri de familie ai acestora. În ceea ce privește situația cadrelor militare în rezervă și în retragere și a polițiștilor pensionari, pentru a putea beneficia de cazare în sezonul estival, aceștia vor trebui să se adreseze unităților din care au făcut parte la data trecerii în rezervă/pensionării.

Durata unui sejur este de 6 zile, iar cazarea pentru fiecare serie va începe cu ora 17:00 a primei zile de intrare, eliberarea camerei făcându-se până la ora 12:00 din ultima zi. Un element important este reprezentat de emiterea și plata facturilor ce reprezintă contravaloarea serviciilor, plata efectuându-se exclusiv cu cardul bancar.

Personalul MAI aflat în activitate va prezenta la recepție cartea de identitate, legitimația de serviciu, precum și ordinul de serviciu, unde este cazul, iar în ceea ce îi privește pe polițiștii pensionari, aceștia vor prezenta cartea de identitate și o copie a deciziei de pensionare.

“Având în vedere tardivitatea informărilor cu care am fost obișnuiți de-a-lungul timpului de către Ministerul Afacerilor Interne în ceea ce privește dreptul la odihnă și refacerea capacității de muncă a polițiștilor, îi îndemnăm pe colegii noștri din teritoriu  să depună de astăzi cererile pentru repartizarea biletelor, întrucât conform adresei Direcției Management Resurse Umane inspectoratele de poliție județene vor trebui să transmită situația nominală a beneficiarilor până cel târziu mâine, 07.07.2021, ora 10:00. În vederea asigurării transparenței privind modalitatea de repartizare a biletelor de odihnă, în cursul zilei de mâine reprezentanții Sindicatului EUROPOL vor participa la ședințele organizate la nivelul unităților teritoriale de poliție  pentru analizarea solicitărilor centralizate ale colegilor noștri”, susțin reprezentanții Europol.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.