Doi bărbați din Constanța s-au urcat beți la volan, dar au dat nas în nas cu polițiștii

0
318
sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Șoferii din Constanța nu se învață minte. Deși oamenii legii desfășoară periodic razii, unora nu le pasă și se urcă rupți de beți la volan. Așa au făcut în noaptea de 24 iunie, doi bărbați care au avut ghinionul să dea nas în nas cu polițștii.

Polițiști din cadrul Secției 5 au identificat la data de 24 iunie a.c., în jurul orei 03.15, un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe strada Meșterul Manole din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași noapte, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mihai Eminescu din comuna Valu lui Traian, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.