Doi bătrâni, soț și soție, s-au aruncat de la etaj pentru a nu fi o povară pentru fiul lor

1
696
Poliția Criminalistică. FOTO Cătălin SCHIPOR

Polițiștii bucureșteni au fost sesizați vineri 23 septembrie, în jurul orelor prânzului că un bărbat și o femeie s-au aruncat de la etajul 7 al unui bloc din Sectorul 2. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști, dar a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani. 

Pottrivit G4Media.ro, cei doi au sărit de la fereastra ghenei de gunoi aflată pe palier. Din afirmațiile unui prieten de familie a rezultat faptul că cei doi sufereau de mai multe afecțiuni medicale.

„În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 6 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat și o femeie, s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 2. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, se arată într-un comunicat al Poliției.

C.S.

1 COMENTARIU

  1. Datorita guvernanților..nesimtitii care ne conduc de peste 30 de ani care si au batut joc de romani si care isi bat joc in continuare ..!!Unde esti tu Tepes Doamne !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.