Doi constănțeni în echipa de Cupa Davis a României

0
54

Marius Copil (numărul 275 ATP la simplu şi 483 la dublu), Horia Tecău (18 la dublu), Nicolae Frunză (627 la simplu şi 952 la dublu), Ştefan Paloşi (654 la simplu şi 786 la dublu) şi Gabi Adrian Boitan (858 la simplu şi 2.223 la dublu) au fost convocaţi la echipa de Cupa Davis a României pentru meciul cu Peru, de la Cluj-Napoca, a anunţat, joi, Federaţia Română de Tenis pe site-ul său oficial.

„Dată fiind importanţa acestei întâlniri, căpitanul nejucător Gabriel Trifu şi antrenorul Andrei Mlendea mizează pentru partida cu Peru pe valoarea şi experienţa lui Marius Copil şi Horia Tecău şi pe entuziasmul tinerilor şi talentaţilor Nicolae Frunză, Ştefan Paloşi şi Gabi-Adrian Boitan”, se arată în comunicat.

Trifu şi Mlendea au renunţat la Filip Jianu şi Nicholas David Ionel faţă de meciul cu Portugalia, din 18-19 septembrie, câştigat cu 3-1, în primul tur al Grupei Mondiale.

România întâlnește, în 27 şi 28 noiembrie, la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă, naţionala statului Peru, în barajul Grupei Mondiale I pentru calificările Cupei Davis, iar o victorie aduce prezenţa la turneul final, printre cele mai bune 16 naţionale din lume.

România este favorită certă în fața unei naționale care se bazează în primul rând pe Pablo Varillas, locul 127 ATP la simplu, 357 la dublu.

România – Peru se va desfășura fără spectator, conform deciziei Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.