Doi hoți din locuințe au fost identificați și ”premiați” cu câte un dosar penal

0
177
FOTO Poliția Română (Imagine cu rol ilustrativ)

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat, de 35 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 11 august a.c., bărbatul în cauză ar fi pătruns în locuința unei femei, din municipiul Constanța, și ar fi sustras două telefoane mobile și un portofel. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50 %. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie  prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Un alt individ, de 21 de ani, a intrat în colimatorul polițiștilor, după ce a fost identificat ca fiind autorul unei infracțiuni de furt calificat, de către polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu.

Astfel, la data de 30 septembrie a.c., bărbatul în cauză ar fi sustras mai multe bunuri de uz casnic din locuința unei femei de pe raza comunei Mihail Kogălniceanu. Prejudiciul, de aproximativ 800 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.