Doi măcineni, săltați de polițiștii de la Crimă Organizată pentru proxenetism

0
166
Trupele speciale ale poliției. FOTO Cătălin SCHIPOR

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au descins iar în Măcin și au efectuat o percheziție, la persoane bănuite de trafic de minori și proxenetism.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2017 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către 4 persoane, dintre care una minoră, pe teritoriul Germaniei, Spaniei și Greciei, prin metoda „lover-boy”.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 4 telefoane mobile, actele a două autoturisme, un înscris, o agendă și 1.600 de euro.

Polițiștii au pus în aplicare două mandate de aducere, față de cele două persoane, de 28 și 30 de ani, ambele din județul Tulcea, bănuite de trafic de minori și proxenetism, care au fost reținute, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de 12 iulie a.c., cele două persoane au fost prezentate Tribunalului Tulcea, fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

La acțiune, au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.