Doi minori din Murighiol, prinși după ce au furat o mașină din sat

0
116
Echipaj de poliție. FOTO Cătălin SCHIPOR

În dimineața zilei de 8 iulie, polițiștii Postului de Poliție Murighiol au fost sesizați de un bărbat de 70 ani din localitatea Murighiol, județul Tulcea, despre faptul că în noaptea precedentă persoane necunoscute i-au sustras autoturismul, care era parcat în fața locuinței sale.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Murighiol, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 1 Tulcea, Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic au efectuat investigații și căutări pe raza localității Murighiol și localităților învecinate. În cele din urmă, autovehiculul a fost identificat, abandonat, în extravilanul localitatea Plopu, comuna Murioghiol pe câmp. Autovehiculul nu prezenta avarii și a fost predat persoanei vătămate.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice persoanele care au comis fapta, fiind vorba de doi minori, de 16 ani, respectiv 17 ani, ambii din comuna Murighiol. A fost întocmit dosar penal privind infracțiunile de furt si conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.