Doi minori și trei adulți, dintre care unul decedat, victime ale unui accident rutier înregistrat pe DN 2

0
507
Șoferul autoturismului a decedat în urma accidentului. FOTO ISU Ialomița

Tragicul eveniment rutier a avut loc în seara de 31 august, în jurul orei 22.00 pe DN 2, în apropiere de Urziceni. La locul accidentului au intervenit echipaje ale poliție, ambulanței și pompierilor.

Primele cercetări ale polițiștilor din cadrul IPJ Ialomița la fața locului au arătat că, în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe DN2, din direcția București către Urziceni, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers. Mașina a pătruns în șanțul de pe marginea drumului și s-a răsturnat.

La locul producerii accidentului s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni a ISU Ialomița, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și trei echipaje ale SAJ Ialomița – substația Urziceni.

Echipajele de salvare au găsit cinci victime, doi minori și trei adulți. Din nefericire una dintre victime, șoferul autoturismului cu vârsta de aproximativ 40 de ani, se afla în stop cardio-respirator. Acestuia i s-au aplicat manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat de către echipajul SAJ.

Celorlalte 4 victime le-a fost acordat primul ajutor de echipajele medicale de la locul intervenței. Ulterior, minorii cu vârstele de aproximativ 2 ani și 7 ani, o femeie și un bărbat, cu vârstele de 42 de ani și 52 de ani, au fost preluate și transportate de către echipajele SMURD și SAJ la Spitalul Municipal Urziceni.

Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

În continuare se efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului rutier.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.