Doi palestinieni au vrut să intre ilegal în țară, pe la Negru Vodă

3
84
Foto: Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au descoperit doi bărbaţi ascunși într-un ansmblu rutier sosit din Turcia.

În data de 21.04.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific unui ansamblu rutier care se deplasa pe ruta Turcia – România.

          Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit că în partea din spate a semiremorcii, cablul de siguranță era taiat, iar la deschiderea remorii, de către autoritățile vamale din Bulgaria, au fost găsite ascunse două persoane de sex bărbătesc care au declarat că sunt din Palestina.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări asupra conducatorului auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de migranți.

Cele două persoane au fost preluate de către autoritățile de frontieră bulgare, în baza Acordului de readmisie între România și Republica Bulgaria.

D.A.

3 COMENTARII

  1. Este atât de greu să mai puneți o literă? Se spune imigrant sau emigrant, nu migrant. Că nu sunt păsărici migratoare. Există biroul de emigrări, dar nu există biroul de migrări.

    • Emigrant = om care pleacă din țara sa.

      Imigrant = om care ajunge într-o altă țară pentru a trăi

      Migrant = om care se mută mereu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.