Doi șoferi constănțeni s-au urcat beți la volan, dar au dat nas în nas cu polițiștii

0
112
Șoferul a fost testat cu etilotestul. FOTO: Cătălin Schipor

Unii șoferi nu se învață minte și se urcă beți la volan fără se le pese că își pun viața în pericol și totodată și viața celorlați participanți la trafic.

Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat La data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 10.45, un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe strada Delfinului din orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași zi, în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat o femeie, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind transportată la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.