Doi tineri, dintre care unul minor, au sustras scule electrice din incinta unei școli. Polițiștii le-au recuperat în urma unor percheziții

0
219
Foto Arhivă

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut 2 tineri, dintre care unul minor, ambii din municipiul Constanța, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă comisă în gara C.F. Constanța, la data de 15 octombrie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au pus în aplicare, în cursul zilei de ieri, 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, la locuințele a doi tineri, de 16, respectiv 20 de ani.

La una dintre locații, polițiștii au descoperit mai multe unelte electrice, pe care cei doi le-ar fi sustras în noaptea de 20/21 octombrie a.c., de la o unitate de învățământ din municipiul Constanța.

Bunurile sustrase din cele două fapte au fost recuperate în totalitate, urmând a fi predate părților vătămate.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de astăzi, tinerii urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare.

La activități au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.