Doi tineri iubiți, găsiți morți într-o vilă din Iași

0
341
Poliția criminalistică. FOTO Cătălin SCHIPOR

Cadavrele a două persoane au fost descoperite, în cursul nopţii de vineri, 10 decembrie a.c., într-o vilă dintr-un cartier rezidenţial de la marginea Iaşiului.

Anchetatorii au precizat că în cursul nopţii de 10 spre 11 decembrie, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a fost informat cu privire la faptul că, într-un imobil din municipiul Iaşi, strada Moara de Vânt, au fost găsite două cadavre.

S-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat prevăzută de art.188 alin.1 – art.189 alin.1 lit.f Cod penal.

Până la acest moment procesual s-a stabilit că persoana decedată de sex masculin, în vârstă de 25 ani, cetăţean marocan, era student la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 ani, era prietena primului.

Descoperirea a fost făcută de către organele de poliţie care au fost informate cu privire la posibila dispariţie a tânărului student care, în cursul zilei de 10.12.2021, ar fi trebuit să ajungă, cu avionul, la Bruxelles.

Cadavrele prezentau urme de violenţă, iar în imobil s-au identificat urme de ardere.

Cercetările continuă pentru identificarea autorilor faptei pentru care s-a dispus începerea urmăririi penale.

V. I. , C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.