Doliu în Constanța! A murit profesorul de limba engleză Mircea Cojocaru

0
657
sursa foto: Adrian Gorcea

Doliu în rândul cadrelor didactice din municipiul Constanța. Mircea Cojocaru, cel mai iubit profesor de limba engleză a decedat. Aceasta a predat la Liceul Ovidius. În 2012, într-un sondaj al ziarului Adevărul, a fost votat de cititori unul dintre cei mai îndrăgiți profesori din județul Constanța.

Înmormântarea profesorului Mircea Cojocaru va avea loc miercuri, 20 octombrie, ora 10.

Muzeologul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, dr. Lavinia Dumitrașcu a scris pe pagina sa de socializare cuvinte emoționante la adresa profesorului Mircea Cojocaru:

„Azi, la ora 10, la Cimitirul Central își va afla loc de odihnă veșnică excelentul nostru profesor de engleză MIRCEA COJOCARU. Doamne, cum năvălesc amintirile….Cu el am învățat nu doar engleza din manuale, ci engleza cântată la pian. Cojo, cum îi spuneam, sărea peste lecțiile care preaslăveau dulciurile – în engleză, desigur -. Doar eram o clasă de gimnaste. Cred că engleza am învățat-o de dragul lui, atât timp cât mi-a fost profesor. Să vă odihnească Dumnezeu în pace, domnilor Profesori! Drum lin, domnule profesor „Cojo”!P.S. Am folosit prea des cuvântul „excelent”? Așa au fost: PROFESORI ȘI OAMENI DE EXCELENȚĂ! Le mulțumesc până la infinitul în care ne-om întâlni vreodată pentru tot ce au făcut pentru fiecare dintre noi și pentru exemplul pe care ni l-au dat. Și când vom ajunge și noi la acel infinit, poate vom reface atmosfera de atunci a Liceului industrial nr. 10 – Liceului de Matematică-Fizică – Liceului Teoretic „Ovidius” Constanța! RESPECT!”, se arată în postarea Laviniei Dumitrașcu.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.