Doliu în familia Țuțuianu

1
1618

Zi tristă în familia Țuțuianu. Trecerea unei persoane dragi în neființă este cu siguranță cea mai grea încercare pe care o poți primi de la viață, iar durerea pe care oamenii o simt în astfel de momente este imposibil de tanspus în cuvinte. Fostul președinte al CJC Constanța trece prin momente grele după ce a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața lui.

Tatăl fostului președinte al Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a decedat în cursul zilei de luni, 22 martie, a.c., după ce a pierdut lupta cu virusul Sars-Cov-2. Petre Țuțuianu se afla internat de aproximativ trei săptămâni în spital după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

”I-am spus azi noapte adio tatălui meu, omului căruia îi datorez tot ceea ce sunt eu astăzi. Sufletul său s-a ridicat spre ceruri de unde știu că ne va veghea așa cum a făcut-o, de altfel, în fiecare zi a vieții lui. Plecarea sa a lăsă în urmă multă durere, un gol imens, iar cuvintele sunt de prisos pentru a descrie acum sentimentele pe care le trăiesc în aceste momente. Mi-a fost TATĂ, mi-a fost prieten, mi-a fost sprijin, mi-a fost alinare, mi-a fost putere și curaj. M-a învățat ce înseamnă respectul, demnitatea și onoarea. Mi-a fost model.TATĂ, știu că de acolo de sus , vei avea grijă de noi și ne vei îndruma mereu !Rămas bun, TATĂ! Îmi vei lipsi enorm! Dumnezeu să te ierte!”, este mesajul lui Horia Țuțuianu.

M.G.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.