Dorinela Irimia a depus jurământul pentru un nou mandat în fruntea comunei Saraiu

0
282
Dorinela Irimia la depunerea jurământului

Dorinela Irimia, primarul comunei Saraiu, a depus în cursul zilei de joi, 29 octombrie, a.c., jurământul de învestire în funcție. La ceremonie a fost prezent subprefectul județului Constanța, Aura Bozdoacă.

În aceeași zi a fost constituit și Consiliul Local Saraiu. După ce a depus jurământul pentru cel de-al treilea mandat al său, Dorinela Irimia a ținut un discurs. Ea a precizat că va continua proiectele începute si le-a urat consilierilor locali multă înțelepciune.

“Vom continua proiectele începute împreună cu noua echipă de consilieri, cărora le urez multă înțelepciune , și vreau să știți că sunt deschisă pentru fiecare propunere de proiect venită atât din partea dumneavoastră, dar mai ales din partea sărăienilor .Îmi doresc ca pentru următorul mandat, atât consilierii , dar mai ales sărăienii să fie implicați în viața comunității locale și, în același timp, îmi doresc să facă acest lucru într-un mod pozitiv, pentru că avem nevoie de ideile fiecăruia. Cred cu tărie în evoluția comunei Saraiu, iar pentru acest lucru este nevoie de comunicare și implicare din partea tuturor“, a menționat Dorinela Irimia.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.