Dosar penal pentru ucidere, vătămare corporală şi distrugere, în urma exploziei de la Petromidia. Procurorul Teliceanu: “Situaţia este mai complicată”

0
3223
Explozie la Petromidia. FOTO C.S.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere, vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă, în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia, soldată cu moartea unei persoane şi rănirea altor cinci.

Se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă şi urmează pe parcurs să se lămurească situaţia. De fapt, acolo situaţia este mai complicată, cu certitudine este nevoie şi de cunoştinţe tehnice pentru lămurirea cauzelor. Cercetările acolo vor dura ceva mai mult timp, până se vor lămuri lucrurile pe deplin. Este o fază incipientă a dosarului de umărire penală. Toate variantele sunt luate în calcul, deocamdată sunt fărâme de informaţii, avem timp să le punem cap la cap şi să aflăm cauzele“, a declarat, sâmbătă, procurorul Viorel Teliceanu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Reamintim faptul că vineri după amiază, la Rafinăria Petromidia a avut loc o explozie urmată de incendiu, un angajat murind, iar alţi cinci au fost răniţi, patru dintre ei fiind spitalizaţi. 

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.