Dosar penal! Un constănțean a vrut să iasă din țară cu un permis de conducere fals

0
517

Un constănțean s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să treacă frontiera cu un permis fals. Astfel, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a prezentat la control un permis de conducere fals, ce avea însemnele autorităţilor din Cipru.

În data de 12 iunie a.c., în jurul orei 01.15, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti – I.T.P.F. Iaşi, a oprit în trafic, pentru control, în localitatea de frontieră Băleni – judeţul Galaţi, un autoturism marca Mercedes Benz, condus de cetăţeanul român L.I., în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Constanţa“, a declarat Mădălina Carp, purtătorul de cuvânt la STPF Galați .

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Cipru. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, oamenii legii au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Totodată, s-a constatat că L.I. nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule. Astfel, bărbatul a declarat că a obţinut documentul prezentat la control în urma susţinerii unui examen de conducător auto, în Cipru.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.