Dosare penale întocmite de polițiștii constănțeni: bărbați prinși la volan băuți și fără permis de conducere

0
365
Imagine cu rol ilustrativ, sursa foto: observatorulph.ro

Miercuri, 8 aprilie a.c., în jurul orei 17.45, polițiști din cadrul Postului de Poliție Castelu, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dobrogei din comuna Castelu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot joi, în jurul orei 18.25, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe strada Principală din satul Pelinu, comuna Comana, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Iar în cursul nopții, în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Orizontului din localitatea Viroaga, comuna Cerchezu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.