Dosare penale pe bandă rulantă la Constanţa pe fondul consumului de alcool la volan

0
543
Imagine cu rol ilustrativ, sursa foto: observatorulph.ro

Polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat la data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 20.25, un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Răsăritului din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, la data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe DC 20, având permisul de conducere anulat. Bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 12.25, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tulcei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Tot la data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dorului din localitatea Mihai Viteazu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, la data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Secției 5 și jandarmi din cadrul G.M.J. Tomis au identificat o femeie, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Totodată, la data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 18.10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tufănelelor din comuna Cobadin, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.