Dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului, la Mangalia, Medgidia și Cernavodă

0
2131
Șoferii au fost testați cu etilotestul. FOTO: Cătălin Schipor

Polițiștii Serviciului Rutier Constanța au deschis dosare penale pentru unii șoferi, care au fost surprinși conducând sub influența alcoolului.

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 25 de  ani, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Titulescu din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 12.45, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 52 de  ani, care a condus un autoturism pe strada Oituz din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 65 de  ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Independenței din municipiul Medgidia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.