Dosarul împușcăturilor din Turcoaia s-a întors de la Parchetul Tribunalului Tulcea, la cel al Judecătoriei Măcin

0
2467
Echipaj de poliție

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea care preluaseră inițial cercetările în dosarul împușcăturilor din Turcoaia pentru purtare abuzivă și-au declinat competența către colegii lor de la Parchetul Judecătoriei Măcin. Un alt dosar este întocmit pe numele șoferului care a condus beat și fără permis de conducere.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, în cursul dimineții de 13 decembrie s-a înregistrat un dosar de cercetare penală in rem pentru abuz în serviciu ca urmare a sesizării din oficiu a organului de urmărire penală, respectiv Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Un al doilea dosar în această cauză este deschis pe numele șoferului de la care a pornit totul. Acesta este cercetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără permis. Pentru că încă este în spital ca urmare a împușcării sale, momentan nu s-a dispus nici o măsură preventivă.

Potrivit unor surse neoficiale, dată fiind forma agravată a faptei, cea de fugă și refuzul de a se supune somației oamenilor legii, cel mai probabil se va cere reținerea acestuia când starea sa de sănătate va permite.

Cătălin SCHIPOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.