VIDEO Dosarul Retrocedărilor: Dragoș Săvulescu a fost reținut în Mykonos, după ce iubita a postat imagini cu ei pe rețelele de socializare

0
13171

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu, condamnat definitiv în România la 5 ani și jumătate de închisoare pentru fapte de corupție în dosarul Retrocedărilor, a fost reținut în Grecia, unde se afla în vacanță, a anunțat Inspectoratul General al Poliției Române.


Fostul acționar de la Dinamo va fi prezentat unei instanțe din Mikonos pentru confirmarea mandatului de executare a pedepsei. „În urma cooperării polițienești internaționale, Dragoș Săvulescu a fost reținut, de autoritățile elene, noaptea trecută, în Grecia (Mykonos). Astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanței, pentru confirmarea mandatului european de arestare”, a transmis IGPR.

Dragoș Săvulescu a fost reținut în Grecia la scurt timp după ce iubita sa, Angela Martini, a postat pe contul ei Instagram imagini cu el în Mykonos, în ciuda faptului că acesta putea fi arestat în baza mandatului internațional de arestare emis de România, dacă părăsește Italia.

La începutul lui 2019, Dragoș Săvulescu a fost condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul Retrocedărilor, alături de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, Cristi Borcea şi alţi inculpaţi. Ei au fost găsiţi vinovaţi de un prejudiciu de 114 milioane de euro.


A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.