Două minore instituționalizate, violate și agresate de asistentul maternal. Ce zice Poliția

0
153
Foto arhivă, cu rol ilustrativ

Secţia 26 Poliţie din Sectorul 4 al Capitalei efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, agresiune sexuală şi coruperea sexuală a minorilor de către un asistent maternal.

Cercetările au fost declanşate în luna iulie 2021, când subunitatea de poliţie a fost sesizată de către un reprezentant al unui centru de primire în regim de urgenţă cu privire la faptul că două minore ar fi fost victimele unor agresiuni sexuale, fiind indicat ca posibil agresor asistentul maternal la care se aflau in plasament“, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Din datele şi probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că faptele ar fi fost săvârşite până în luna iulie 2021, când cele două minore au fost internate într-un centru de pe raza Sectorului 4.

Au fost ridicate probe şi mijloace de probă şi dispuse expertize. “Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, agresiune sexuală şi coruperea sexuală a minorilor”, arată sursa citată.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.