Dr. Adriana Câmpeanu: Am reușit, zilele acestea, să aducem un zâmbet pe fața constănțenilor care au nevoie de sprijin să petreacă liniștiți Învierea Domnului

0
292

Cea mai mare sărbătoare a creștinătății înseamnă și grija pentru aproapele mai puțin norocos. O grijă care trebuie să se manifeste în fiecare zi dar, în special, în prag de sărbători.

“Tocmai de aceea, printr-o implicare impresionantă a colegilor din Organizația Municipală PNL Constanța, colegelor mele din OFL Municipiul Constanța, a conducerii Colegiului Național Pedagogic “Constantin Brătescu” și Asociația Sofya Tomitana, am reușit, zilele acestea, să aducem un zâmbet pe fața constănțenilor care au nevoie de sprijin să petreacă liniștiți Învierea Domnului. Împreună cu colegele mele am mers la constănțenii cazați la Centrele Sf Filofteia, Sf Sofia, Fundația Speranța din Mihail Kogălniceanu și la Fundația Morning Glory House. Le-am dus acestor oameni câteva bunătăți care nu ar trebui să lipsească nimănui de pe masa de Paște. Un sprijin deosebit am avut din partea directorului Colegiului Pedagogic, Ana Maria Ciobotaru, și din partea Monicăi Poptile, coordonatorul DGAS din cadrul Primăriei Constanța“, a declarat dr. Adriana Câmpeanu.

Totodată, Asociația Steaua Sudului 44 Constanța a adus zâmbete pe chipurile copiilor orfani de la Fundația Glory Morning House și pe chipurile bătrânilor de la Centrul de Asistență socială Poarta Albă, printr-o nouă acțiune caritabilă – “Capricii și delicii de la iepuraș” – eveniment care are a avut loc astăzi, 29 aprilie.

Organizatorii, împreună cu toți partenerii din campanie, au vopsit ouă alături de copii și bătrânii. “Suntem în Săptămâna Mare și dorim să facem o bucurie copiilor și bătrânilor nepăstuiți de soartă, care cer iubirea noastră, a comunității. Împreună cu prietenii și partenerii noștri, vom organiza o acțiune caritabilă în două locații – la Fundația Glory Morning House și la Centrul de Asistență socială Poarta Albă -, unde ne dorim să dăruim zâmbete zecilor de suflete. Vom vopsi împreună ouă de Paște, pentru a simți și ei bucuria minunatelor Sărbători, să simtă că au pe cineva aproape, chiar dacă din păcate nu au o familie care să le ofere căldură și dragoste. De asemenea, vom organiza un concurs foarte interesant prin care toți copiii vor fi angrenați în găsirea ouălor ascunse, iar la final fiecare copil va primi dulciuri și hăinuțe în semn de iubire și prețuire din partea noastră”, a declarat ec. Mariana Bolcheș, președintele Asociației Steaua Sudului 44 Constanta.

Prof. univ. dr. Mihaela Rus, președintele Colegiului Psihologilor: “Este o mare bucurie pentru noi că, și în acest an, reușim să facem o bucurie copiilor și bătrânilor aflați în suferință din Constanța

Este o mare bucurie pentru noi că, și în acest an, reușim să facem o bucurie copiilor și bătrânilor aflați în suferință din Constanța. Întotdeauna a fost o mare plăcere să fim alături de ei, să ne jucăm cu ei, să le oferim din puțin nostru. Sunt copii minunați, inteligenți, plini de optimism și dornici să cunoască oameni noi, cu care să împărtășească din visele lor, din pasiunile lor, din speranțele lor”, a declarat prof. univ. dr. Mihaela Rus, președintele Colegiului Psihologilor din România – filiala Constanța și vicepreședintele Asociației Steaua Sudului 44 Constanta.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.