Dr. Adriana Câmpeanu este noul director executiv adjunct al Direcției Medico-Sociale din Constanța

1
1491
Dr. Adriana Teodora Câmpeanu
Dr. Adriana Teodora Câmpeanu

Medicul Adriana Teodora Câmpeanu este noul director executiv adjunct al Direcției Medico-Sociale din cadrul Primăriei Constanța. Medicul a decis să-şi dea demisia din Consiliul Local (CL). Astfel, locul său din CL a fost vacantat.

Consiliul Local al Municipiului Constanţa a fost convocat de îndată, în şedinţă extraordinară, miercuri, 9 iunie a.c., ora 15:00.

Printre proiecte se numără şi Proiectul de hotărâre privind constatarea încetării de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier local al dr. Adriana-Teodora Câmpeanu și vacantarea locului de consilier local deținut de aceasta. Nicolae Constantin ar urma să-i preia mandatul.

Vrem să dezvoltăm partea de sănătate şi să punem în operă ceea ce vom gândi în strategia de sănătate. În subordinea mea intră cabinetele medicale şcolare, asistenţa medicală comunitară şi Centrul de Zi Sfânta Filofteia“, a declarat, pentru Focus Press, dr. Adriana Teodora Câmpeanu.

Mulțumim Adrianei Câmpeanu pentru colaborarea extraordinară pe care am avut-o în cadrul Consiliului de Administrație al Colegiului. Un om dedicat, deschis, care și-a asumat rolul de consilier local și pentru care educația reprezintă o prioritate. Îi dorim succes în calitatea de nou director executiv adjunct al Direcției Medico-Sociale din Constanța“, susține prof. Anamaria Ciobotaru, directorul Colegiului Național Pedagogic Constantin Brătescu din Constanța.

Politicianul Bogdan Drugă susține că: “Renunțarea la funcția aleasă de consilier local pentru o funcție unde poți să îți pui în valoare pregătirea profesională arată responsabilitatea cu care colegii noștri vor să schimbe în bine lucrurile la Constanța, Felicitări Adriana Campeanu pentru curaj! Suntem alături de tine”.

Alexandra VASILE

1 COMENTARIU

  1. Strategie de sanatate. Cum explicați ca mai toate analizele recomandate de specialisti trebuie plătite la privat, clinici private. CAS-ul nu mai deconteaza nimic. Aici ma refer la pacienți cu probleme, pensionari, persoane cu handicap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.