Dr. Adriana Câmpeanu: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța îşi măreşte capacitatea. Vor fi achiziţionate 92 de containere medicale specializate, dotate cu paturi de Terapie Intensivă

0
987
Medicul Adriana Teodora Câmpeanu

Medicul Adriana Teodora Câmpeanu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase, susţine că sănătatea constănțeană a făcut, vineri, pași importanți spre o normalitate atât de necesară în această perioadă tulbure dominată de criza sanitară generată de noul coronavirus.

Astfel, împreună cu colegii mei din Consiliul Local Constanța am aprobat astăzi două proiecte de hotărâri extrem de importante. Primul se referă la comisia care va elabora strategia de sănătate a Constanței și al doilea Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor și a cheltuielilor aferente proiectului “Creare spital modular pentru consolidarea capacității medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța în contextul Covid 19″. Asta înseamnă, pe scurt, mărirea capacității Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța prin achiziționarea de 92 de containere medicale specializate, dotate cu paturi de terapie intensivă, mobilier și echipamente medicale de ultimă generație. Toate acestea vor costa peste 14 milioane de lei și vor imbunătăți semnificativ capcitatea sanitară a Constanței”, a declarat dr. Adriana Teodora Câmpeanu. Proiectul ar trebui să fie implementat până la finele anului 2021, iar containerele medicale vor fi amplasate în curtea unității sanitare, inclusiv pe locul unde a fost înainte Clinica de Endocrinologie.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.