Dr. Corina Mitroi Maxim: “Blocurile în Mamaia Nord se ridică în câteva luni, Constanța nu e în stare să-și renoveze singurul spital de Infecțioase?”

4
20759
Corina Mitroi Maxim

Blocurile în Mamaia Nord se ridică în câteva luni, Constanța nu e în stare să-și renoveze singurul spital de Boli Infecțioase, susține dr. Corina Maxim Mitroi.

Am avut încredere în domnul primar și în echipa dumnelui. Ce naivă am fost… chiar am crezut că va da o mână de ajutor spitalului care i-a salvat, realmente, viața. Dar nu numai că nu ajută dar pune și bețe în roate! Și în timpul ăsta, mor constănțenii, iar peste 200 de angajați nu știu ce vor face de luna viitoare. Numai promisiuni și vorbe în vânt. Nu a avut curajul, nici măcar să desemneze un manager interimar…să-și asume numirea unui manager! Iar cei care sunt interimari la conducere, fac hârtii peste hârtii și memorii, ca să se miște ceva! Dar nimic nu se miscă. Sunt sigură că ar fi mulți oameni de bine care ar vrea să se implice în refacerea instalației electrice a spitalului care e afectat de incendiu doar într-o mică parte a lui, dar nici măcar nu suntem lăsați! Și dacă am reintra în normal, nu ar mai aștepta, zilnic, peste 50 de oameni în UPU, un pat de spital. Blocurile în Mamaia Nord se ridică în câteva luni, Constanța nu e în stare să-și renoveze singurul spital de Infecțioase?! Al cui e interesul ca el să se desființeze?“, întreabă dr. Corina Mitroi Maxim.

A. V.

4 COMENTARII

  1. Ce treaba are blocu cu spitalul? Un spital este finanțat de primarie/stat iar blocurile de privați… sursele de finanțare sunt total diferite

  2. Dna Doctor se refera la faptul ca in toata lumea asta statul este mai puternic financiar decat oricare privat ce ridica un bloc dar iti trebuie si curaj,determinare ptr a misca ceva

  3. POSIBIL SA FIE VB SI DE KARMA V ATI GINDIT LA ASTA :-/.NU DEMULT VA INFINGEATI DINTI IN FESELE DOAMNEI FOST MENEGER.I ATI DALVAT DVS VIATA, V ATI FACUT DAOR TREABA PT CARD PRIMITI LEAFA.DA DA ASTA A TI FACUT.PACIENTI SINT SINGURI CARE SUFERA DINTRE TOTI.RESTU SINT PUSI BA PE A ARATA K FAC NIMIC/VERGIL SI SI DOCTORI CARE VB NIMICURI CARE NU TIN DE MESERIA LOR.VOR SA IASA IN FATA SI ATIIT.APROPOS SOTU TOT CARDIOLPG E LA SF ANDREI, ACU NU MAI ESTE GRASA SA II BAGE PUMNU IM GURA POA SA LATRE CIIIIT DORESTE.MA INGRETOSEAZA MAXIM GRIJA ACESTEI DNE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.