Dragnea face bani și în detenție: contract de 11 milioane de euro pentru compania Tel Drum

0
185
Sursa foto- DIGI 24

Cu Liviu Dragnea în închisoare, firma Tel Drum a obținut un alt contract de la Consiliul Județean Teleorman. Valoarea acestuia este de 11 milioane de euro, bani pentru întreținerea drumurilor din județ.

Potrivit contractului, societatea controlată de fostul lider PSD se trebuie să se ocupe de întreţinerea pe timp de vară a drumurilor din partea de vest a județului. Valoarea minimă a contractului de tip abonament este de peste 4.000.000 de euro, iar valoarea maximă depășește 11.000.000 de euro. Societatea a mai încheiat alte patru contracte, în valoare de aproape 18 milioane de euro, tot cu CJ Teleorman, pentru modernizarea și întreținerea unor drumuri județene.

De reamintit că Liviu Dragnea a fost pus, oficial, sub acuzare, ăn dosarul Tel Drum, pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte.

Faptele ar fi fost comise în perioada în care era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Procurorii au pus, în luna noiembrie, sechestru de peste 127 milioane lei (peste 27 de milioane euro) asupra bunurilor lui Liviu Dragnea. Un teren de aproape 3.000 de metri, un apartament de 80 de metri pătraţi, două maşini şi mai multe sume de bani aflate în conturile lui Liviu Dragnea sunt printre bunurile sechestrate, anchetatorii căutând şi altele care i-ar aparţine fostului liderului PSD.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.