Drept la replică

0
120

Subsemnatul Mascas Alexandru Gabriel, în baza dreptului la “Replică”, cu referire la articolul publicat în pagina Focuspress- Constanța: “Scandal în PNR”, sub semnătură d-lui jurnalist Daniel Albu precizez următoarele:
Sunt preot activ și nu s-a reușit niciodată caterisirea mea de către episcopul Teodosie, așa cum relevă și copia după Carnetul de Muncă depus la redacție cu mențiunea: “încetat activitatea la cerere”, semnat Teodosie, fără specificație de articol disciplinar sau caterisire. De fapt, în înțeles profan, caterisirea este concediere ceea ce nu este cazul meu.
Sunt fondatorul Sindicatului Liber al Preoților din România, în numele căruia am depus la Ministerul Agriculturii petiția privind distrugerea Fermei Nazarcea de către episcopul Teodosie, al cărui proces penal s-a desfășurat ulterior, fiind achitat pentru a salva ceea ce a mai rămas din imaginea Bisericii. Această este “agresiunea” reală asupra episcopului Teodosie, ”turnător” la Securitate cu indicativul ”Mache”.
Am fost membru în partidul PPDD-Dan Diaconescu și consilier județean 2012-2016.
În 2012 am fost cercetat penal pentru folosirea autorizată a unui pistol neletal pe terenul proprietate de 6 ha, fiind o cercetare politică influențată de episcopul Teodosie și procurorul de caz. În 2012 nu exista nici un poligon de antrenament în județul Constanța. Achitat.
Sunt fost dizident și deținut politic în ”Mișcarea pentru Drepturile Omului în România”, condusă de poetul Paul Goma, în baza Legii nr 23 /1971 privind “Apărarea secretului de Stat în RSR”.
Datorită influenței episcopului Teodosie în presa locală, cu articole denigratoare la adresa mea, doi jurnaliști din Constanța, M.P. și A.M. mi-au plătit daune morale în valoare de 14.500 lei.
Prezint documente oficiale pentru orice interpelare !
Cu stimă
Mascas Alexandru Gabriel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.