Drumul dintre Năvodari și Sibioara a fost reabilitat în întregime

0
1690
Drumul dintre Năvodari și Sibioara - Foto: Facebook/Florin Chelaru

Primăria Năvodari a început anul 2021 în forță! Edilul Florin Chelaru anunța pe data de 5 ianuarie că echipele de muncitori continuă să reabiliteze drumul spre Sibioara. Lucrările de reabilitare au demarat în luna octombrie 2020 și au terminat în data de 10 februarie tronsonul.

Astfel, drumul spre Sibioara a fost asfaltat și redat circulației rutiere în condiții optime iar primarul orașului Năvodari a precizat că lucrează pentru a identifica o axă de finanțare cu fonduri europene pentru a supralărgi drumul spre Sibioara, cu piste de biciliști și trotuare.

”Așa cum am promis în urmă cu câteva luni, drumul spre Sibioara a fost asfaltat și redat circulației rutiere în condiții optime. Investiția a fost realizată atât din fonduri de la bugetul local, cât și cu finanțare de la Consiliul Județean Constanța.Mă bucur că am finalizat această investiție, în condițiile în care ultimele intervenții de reabilitare a drumului s-au făcut în anii ʹ70.Vă asigur însă că nu ne vom opri aici. Împreună cu colegii din Primărie lucrăm pentru a identifica o axă de finanțare cu fonduri europene pentru a supralărgi drumul spre Sibioara, cu piste de biciliști și trotuare, pentru a conecta Năvodariul și Mamaia Nord de aerportul Mihail Kogălniceanu prin această arteră. De asemenea, prin crearea unui asemenea tronson ne propunem să punem în evidență și să creștem atractivitatea orașului spre zona lacului Tașaul, o zonă cu un mare potențial turistic și de agrement”, a specificat Florin Chelaru.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.