DSP Constanţa şi Dark Knights: E momentul comunităţii pe 2 roți să atragă atenția asupra importanţei vaccinării

0
195

Prin natura noastră suntem destinați vieții în comunitate, dar în ultima perioada de timp am fost privați de bucuria acestui stil de viata. E momentul comunitatii pe 2 roți să atragă atenția asupra importanţei vaccinării, în speranța în care distanțarea socială să fie necesară doar în trafic.


Întreaga comunitate pe 2 roți: bicicliști, scuteriști și motocicliști, sunt invitaţi în data de 09.05.2021, ora 09.00, la Centru de Vaccinare din cadrul Centrului Expozițional Constanța. Evenimentul este organizat de Dark Knights şi Direcția de Sănătate Publică Constanța.

Se vor organiza următoarele activități:


1. Împărțirea de pliante și de materiale promoționale;
2. Organizarea pe trasee de deplasare, urmând să fie vizitate centrele de vaccinare din tot județul (bicicliștii deplasare în localitatea Constanța, scuteriștii în loc. Năvodari și Cumpănă, motocicliștii se împart în funcție de numărul de participanți spre Mangalia, Băneasa, Hârșova și Cernavodă);
3. Pe toată perioada deplasării se vor respecta regulile legale de deplasare, activitatea dând startul de sezonul moto și având intenția de a atrage atenția celorlalti participanți în trafic la comunitatea pe 2 roți.

Parteneri:


1. Direcția de Sănătate Publica Constanța
2. Instituția Prefectului Constanța
3. Asociația Internațională a Polițiștilor – Regiunea 2 Constanța
4. Dark Knights
5. Matacambras RC
6. Vespa Constanța
7. Tomis Bike 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.