Consilierul local Dumitru Caragheorghe (USR): „La Constanța a fost o ședință de reconstituire a USL“

0
384

Reprezentanții U.S.R. Constanța au susținut o conferință de presă în cadrul căreia au subliniat mai multe aspecte negative ale administrației conduse de Vergil Chițac. Aceștia au vorbit de spațiile verzi neîngrijite, despre „reconstituirea U.S.L.“, despre obligarea asociațiilor de proprietari privind îngrijirea spațiilor verzi din jurul blocurilor și alte asemenea aspecte.

Ne cerem scuze constănțenilor pentru că, în oraș, sunt multe situații de criză, din cauza neigienizării spațiilor verzi. Dupa cum vedeți, și statuia fostului primar al orașului, Bănescu, este îngropată în bălării.

Avem o veste bună, chiar extraordinară: azi a avut loc o ședință de Consiliu Local. A fost o sedință de reconstituire a U.S.L. Poate e nevoie de un act adițional la protocolul nostru cu P.N.L., să le transmitem celor de la P.S.D. atribuțiile noastre, dacă se reface U.S.L.

Din păcate, nu am reușit să modificăm Regulamentul de gospodărire a orașului și constănțenii vor trebui, în continuare, să iasă fiecare cu ce are și să întrețină și să curețe spațiile verzi din fața blocurilor“, a declarat Dumitru Caragheorghe, liderul consilierilor locali U.S.R.

Acesta a subliniat faptul că U.S.R. dorește colaborarea, în continuare, cu partenerii politici de la P.N.L., însă vor ține cont de propriile principii și promisiuni din campania electorală, așa că vor solicita abrogarea H.C.L.

P.N.L. a preluat fostul regulament, noi am avut încredere în partenerii noștri de coaliție, pentru că până acum nu au apărut implicații juridice, din 2013, când a fost votat fostul regulament. Noi vom continua lupta și nu ne vom abate de la principiile pe care le-am promovat în campania electorală.

Vom convoca o nouă ședința de Consiliu Local, pentru abrogarea Hotărârii Consiliului Local prin care a fost aprobat Regulamentul privind gospodărirea orașului. Avocații noștri studiază această posibilitate și vă vom anunță săptămâna viitoare“, au mai precizat reprezentanții U.S.R. Constanța.

Reprezentanții USR au mai precizat că vor fi, în continuare, deschiși pentru găsirea unor soluții privind buna colaborare cu P.N.L., dar că nu vor mai avea multa răbdare.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.