Dumitru Cărăuleanu și-a depus candidatura la Primăria Albești

0
622

Consiler local de trei mandate, Olimpiu Dumitru Cărăuleanu candidează și în 2020 la Primăria Albești, asta după ce a candidat și în 2016. În cursul zilei de marți, 18 august, a.c., candidatul PSD și-a depus candidatura, având peste 200 de semnături. Cărăuleanu a avut și un mandat de viceprimar și consideră că are experiența necesară pentru a conduce comuna Albești.

Acesta a menționat că își dorește să atragă investitori noi în comună și să aducă rețeaua de gaze. Totodată, susține că vine cu o echipă de consilieri care sunt dispuși să meargă mai mult în teren și să vadă care sunt problemele reale cu care se confruntă cetățenii din comună.

Nu candidez să iau locul nimănui, ci ca să pot ajuta pe toată lumea si de a schimba ceva în Comuna Albesti. Îmi doresc o campanie electorală lipsită de evenimente negative si fără atacuri la persoană, pentru că alegerile trec, iar eu voi rămâne același om simplu si dornic de a vă ajuta pe fiecare. Candidez pentru o modernizare a comunei și am alături de mine o echipă foarte competentă. Sunt oameni simpli, care vor să umble mai mult prin comună pentru a putea schimba localitățile din care fac parte. Eu am mai candidat și în 2016 și am în continuare dorința de a face din Albești o comună europeană”, a precizat Cărăulenu.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.