Dumitru Jeanu de la PMP nu este pe deplin mulțumit de componența Consiliului Local Costinești

1
875
Primăria Costinești. FOTO Focus Press

La alegerile locale de duminică, 27 septembrie a.c., în comuna Costinești din sudul județului Constanța a avut loc un incident neplăcut, anume, cetățenii nu au avut voie să voteze timp de două ore, nici nu aveau cum, dat fiind faptul că buletinele de vot au ajuns tipărite greșit.

Cu toate acestea, deși nu toți locuitorii unității administrativ teritoriale au reușit să-și exercite dreptul de a vota, câștigător al alegerilor locale este Dumitru Jeanu, candidat din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP).

Conducerea liberală din Constanța susține că a depus contestații referitoare la rezultatele alegerilor locale din Costinești, unde primar a fost Traian Cristea, dar și la Corbu, unde alegerile locale au fost câștigate tot de un reprezentant PMP, Vasile Lumînare, localitatatea fiind administrată de Marian Gălbinașu până în prezent.

Contactat de ziarul Focus Press, primarul ales al comunei Costinești a declarat că se aștepta să ocupe scaunul de primar după aceste alegeri dar că nu este pe deplin satisfăcut de componența Consiliului Local, iar asta pentru că structura arată că sunt doar cinci consilieri din partea Partidului Național Liberal: ”Mă așteptam măcar la șase consilieri PMP”, a spus acesta.

-Patru consilieri ai Partidului Național Liberal

-Doi consilieri ai Partidului Social Democrat

-Un consilier PRR

-Un consilier Pro România

Loredana MIHAI

1 COMENTARIU

  1. Ai pierdut cel puțin 4 voturi (familia) pt CL, pt faptul ca un candidat de pe lista PMP s-a apucat sa comenteze pe FB ce nu trebuie. Este posibil sa nu fie un caz singular. Eu ți-am spus ca nu te votez ca primar dar îți susțin lista, da, e adevărat am susținut și lista PNL, asta e, poate ca dacă am fi comunicat era altceva. Sper ca nu ești supărat ca am intuit nr de consilieri pe care ii va avea PMP. Ar trebui sa fii mulțumit, poți face alianțe și poți fi bucuros ca am greșit in cazul PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.