După ce i-au ars două cluburi, Joshua Castellano ar vrea să mute petrecerile pe plajă

0
375
Joshua Castellano, foto Facebook

Şi acum se mai cunosc urmele incendiului care a mistuit clubul Silence (fost Bamboo) din Mamaia. Teribilul eveniment care a avut loc în noaptea de 12 spre 13 august 2019 a fost un deja-vu al anului 2017, când un alt club (denumit tot Bamboo), de data aceasta din Capitală, ardea din temelii. Ce au în comun cele două cluburi, în afară de faptul că ambele au ars? Patronul: Joshua Castellano.

La incendiul din Capitală, din 2017, sute de persoane au fost evacuate atunci, iar în jur de zece oameni au ajuns la spital, dar cu probleme minore. A avut loc o anchetă şi s-a stabilit că o defecţiune la instalaţia electrică a produs dezastrul. În cazul clubului din Mamaia, flăcările au pornit de la un aragaz lăsat nesupravegheat.

Ce urmează să se întâmple în 2020 pe locul fostului club Silence (Bamboo)? “Nu am decis să mai deschid clubul. E posibil. E sigur în schimb că amenajez plaja (de lângă club – n.r.)”, a declarat, pentru Focus Press, Joshua Castellano. Acesta a adăugat că va face toate precizările de rigoare atunci când va fi gata proiectul.

De menţionat că în cazul clubului Joshua Castellano era asociat cu Cătălin Botezatu.

Joshua Castellano este unchiul fostului soţ al celebrei cântărețe Antonia. Castellano este un personaj extrem de cunoscut în showbizul românesc, având conexiuni puternice în acest mediu.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.