E bine să lucrezi la stat! Directorul Agenţiei de Mediu, Celzin Latif, spune că încă nu ştie ce activităţi are instituţia

0
1157
Celzin Latif, foto: arhiva personală

La jumătatea lunii octombrie 2020, Celzin Latif obținea în instanță suspendarea ordinului prin care fusese îndepărtat de la conducerea Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța. Hotărârea a fost definitivă, prin urmare, el ar fi trebuit să își ia atribuțiile în serios, din nou.

Ce-i drept, acesta nici nu s-a reinstalat bine în scaunul de director al instituției și imediat a intrat în concediu medical (fiind bolnav de COVID-19), asta până la sfârșitul lunii octombrie 2020. Teoretic, la începutul lunii noiembrie 2020 ar fi trebuit să se afle în biroul său, doar că, practic, acesta a intrat în concediu de odihnă, legal, până la data de 3 decembrie 2020.

În tot acest timp la conducerea instituției a fost Camelia Costache, care a asigurat funcționarea Agenției pentru Protecția Mediului, consilier superior, un profesionist care lucrează în agenţie din 1990. Adică persoana care fusese numită director, numai că Celzin Latif nu a acceptat situaţia şi a contestat-o, aşa cum arătam mai sus, în instanţă, unde a câştigat în octombrie 2020.

Dar, să trecem peste aceste aspecte; ajungem în prezent când, solicitat să răspundă cum a soluţionat câteva sesizări ale constănţenilor, legate de posibile poluări, răsăunsul lui Celzin Latif a fost că… s-a întors la serviciu de câteva zile, şi nu din decembrie, deci nu ştie nimic despre sesizări sau despre activitatea aferentă lunii trecute!

Precizăm că Celzin Latif a fost instalat la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa cu sprijinul ALDE. Anterior, a fost funcţionar în cadrul Primăriei Ovidiu.

Loredana MIHAI

Citește și:

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.