Echipă nouă la ALDE Constanța! Iată cine este noul președinte

0
420

O nouă echipă ALDE la municipiul Constanta. În cursul zilei de miercuri, 24 iunie, a.c., în cadrul unei coferințe de presă, cei de la ALDE au anunțat că locul lui Gabriel Daraban este luat de Edith Marian Rada, noul președinte al organizației municipale Constanța, în prezent conduce o școală de navigație.

M-am alăturat acestui partid pentru că știu oamenii din el, pe domnul Tănase care are aceleași principii sănătoase. M-am alăturat politicii pentru că primul momentul trebuia făcut acum 30 de ani, și al doilea acum, niciodată nu este prea târziu. Pentru mine contează foarte mult omul și să fim implicați, nu neapart să vină în acest partid, dar prin implicare se poate schimba ceva în această țară. Eu nu intru în politică pentru a mă realiza, sunt deja“, a declarat Rada.

Noul președinte al organizației ALDE Constanța a fost în marina Militară, primul echipaj care a adus Fregava Regele Ferdinand din Anglia. A fost Locotedent Comandor. Până să aducă fregata a luat doar în Portul Constanța, doar la nave.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.