Edilii și reprezentanții Camerelor de Comerț din Constanța și Tulcea, la dialog cu ministrul Antreprenoriatului și Turismului

0
102

Înființarea ministerului Antreprenoriatului și Turismului reprezintă, potrivit prefectului Constanței, Silviu Coșa, în primul rând, o oportunitate pentru mediul de afaceri constănțean de a avea un partener de dialog guvernamental.


Declarația lui Silviu Coșa vine în urma vizitei pe litoral a ministrului Constantin-Daniel Cadariu, la care au fost prezenți, printre alții, secretarul de stat George-Sergiu Niculescu și domnii primarul Constanței, Vergil Chițac și cel al Tulcei, Ștefan Ilie.

„Este pentru prima dată, după o lungă perioadă de timp, când problemele industriei HoReCa și ale întreprinderilor mici și mijlocii au putut fi prezentate direct, la cel mai înalt nivel.

Participanții și reprezentanții patronatelor din turism sau a asociațiilor întreprinderilor mici și mijlocii, dar și președinții Camerelor de Comerț din Constanța și Tulcea sau operatorii economici portuari, au putut să prezinte provocările cu care se confruntă și să asculte direcțiile pe care, proaspăt înființatul minister, are de gând să acționeze, pentru susținerea lor.

Este un început bun, încurajator, care va fi continuat printr-un dialog săptămânal între ministru și reprezentanții mediului de afaceri și antreprenori.

De altfel, mă bucur că am sesizat, în această săptămână, după anunțarea întâlnirii, cel mai mare interes manifestat vreodată în rândul antreprenorilor pentru o întâlnire cu un înalt oficial guvernamental, semn că avem premisele pentru dialog, proiecte și evoluție“, a precizat Silviu Coșa.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.