Editorial. Cine este, de fapt, consilierul personal al primarului, cel care ne ceartă că ne “fâlfâim” prea mult prin oraş

3
2202
Alexandra Cucu, Focus Press

Mă duc să mă „fâlfâi” cu maşina prin oraş. Una dintre ele. Mă duc fiindcă aşa mi-a venit, e week-end şi vreau să-mi „clătesc” ochii cu ce mai e prin urbe, să ştiu exact cum e oraşul, nu ca alţii care vin dimineaţa şi pleacă seara pe acelaşi traseu… casă – primărie.

Şi mă duc să mă „fâlfâi” pentru că m-a instigat George Măndilă, consilierul personal al primarului Vergil Chiţac. Îl ştiu de mult pe Măndilă, de când era la PD. Dup-aia a devenit liberal, că s-a contopit PDL-ul (fost PD) cu PNL-ul… mă rog, cred că ştiţi istoria. Aşa… şi mă gândesc la toate inepţiile pe care a reuşit Măndilă să le scoată pe gură într-un singur interviu! Ne-a dat lecţii despre cum nu trebuie să ne fâlfâim prin oraş, despre cum ţipă presa de regulamentul parcărilor pentru că au fost tăiate contractele de publicitate, despre cum echipa de la primărie conlucrează cu cei de la USR şi PNL. A zis clar: ei, de la primărie, sunt altceva, nu PNL, nu USR. Aşa e, Vergil Chiţac nu e PNL, are dreptate.

Dar să comentez puţin şi de partea aia cu presa care face scandal că se taie contracte. Domnule Măndilă, eşti mincinos şi nesimţit! Şi n-ai decât să îmi dai unfriend de pe Facebook, să mă dai în judecată, să orice! Mă doare-n cot, nici acolo. Deci: contractele de promovare cu societăţile primăriei au expirat, deci nu ai tăiat matale şi primarul nimic. Contractele alea au fost făcute, anii trecuţi, inclusiv cu presa care vă laudă de dimineaţa până seara, de ne vine, unora, să vomităm (pe motiv că presa nu are destinaţie de „pupătoare în dos”). Repet: contractele alea au expirat la termen, nu ai tăiat nimic!

Bun, mai departe: îmi aduc aminte cum în campanie, domnule Măndilă, ai lucrat la televiziunea Dotto. Un pic, nu mult, că a câştigat Chiţac primăria şi te-a luat consilier. S-a întâmplat să ne intersectăm la sediul PNL, unde a ţinut conferinţă de presă câştigătorul. Mai ţii minte, domnule Măndilă, scena? Dumneata cu microfonul în mână, să îi iei interviu primarului? Îmi cer iertare colegilor din presă, cred că de acolo a pornit ura matale pentru presă!!! Da, initial te lăsasem înaintea mea să îi iei interviu, pentru că spuneai că intri în direct, iar apoi, văzând că se întârzie, te-am flituit brutal, să-mi fac eu treaba. Cred că de acolo ţi s-a pus matale pe invers treaba cu presa…

Şi-acum… crema cremelor! Doamnelor, domnilor!!! Domnul Măndilă a fost consilier judeţean în mandatul trecut, din partea PNL. Ştiţi de ce a renunţat, în timpul mandatului, la funcţie? Ştiţi de ce a anunţat PNL că îl dă afară din partid dacă nu se retrage din funcţie? Pentru că a ajutat, prin votul său, PSD!!! Da, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Horia Ţuţuianu (PSD) avea nevoie de X voturi să treacă un buget prin care, la capitolul alocări bugetare, favoriza (zic unii) primarii PSD (logic!). Dar nu îi ajungeau voturile, ca număr, să treacă proiectul. Până la urmă, cu intervenţii PSD şi pe filieră de la Valu lui Traian (vă povestesc altă dată tot ce ştiu, că doar am vecini la Valu şi prin Primăria Constanţa – ca să vezi ce mică e lumea!!!), Măndilă a votat alături de PSD. D-aia, PNL l-a trimis acasă. Măndilă + PSD a fost love, la solicitarea unora, altora, a unui primar liberal ghiduş… Şi ştiu, chiar ştiu discuţiile şi combinaţiile în cauză. Deci, domnule Măndilă, mai îndrăzneşti să te dai „fată mare”? Tu şi alţii care au aterizat acum în primărie?

Alexandra CUCU

3 COMENTARII

      • Am inteles. Urmaresc cu interes articolele dvs. cat si postarile pe Facebook. Am vazut ca ati reactionat pe facebook privind comentul meu de mai sus. Nu sunt afiliat niciunei formatiuni politice. Incerc sa cred ca sunt impartial. Dar am observat un pic de subiectivism in articolul de mai sus si ati „izbucnit” deodata referitor la acest subiect, ceea ce ma pune putin pe ganduri daca nu cumva dvs. sau ziarul online pe care il reprezentati sunteti infulentati politic de stanga sau … dreapta, cine stie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.