Eduard Martin (Polaris) susține că a avut o relație „proastă” cu Radu Mazăre: „Era imprevizibil”

1
3134
sursa foto: Facebook/ Radu Mazăre

Eduard Martin, reprezentantul companiei Polaris M Holding, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat Focus Press, despre relația pe care compania a avut-o cu administrația locală condusă de primarii Radu Mazăre, Decebal Făgădău și în prezent, de Vergil Chițac.

Acesta susține că Radu Mazăre a început mandatul, în anul 2000, cu „să scoatem Polarisul afară din oraș”.

„Relația a fost una proastă, în sensul că noi am câștigat un proces în 2012, să ne ajusteze tarifele și deși avea această decizie, Primăria nu ne-a ajustat tarifele. Procesul a început din 2010. Nu am discutat cu Mazăre (n.r. despre tarife). Se exprima de genul că e criză economică, că are chestii de făcut și niciodată nu o să crească tarifele”, a adăugat Eduard Martin.

Reprezentantul Polaris susține că nu i-a fost teamă că fostul primar al Constanței va rezilia contractul dintre companie și municipalitate.

Era imprevizibil (n.r. Mazăre). Uneori, pentru binele comun, trebuie să mai lași de la tine. Dacă vezi că partea cealaltă e pusă pe război, lași un pic de la tine. Nu îmi era teamă (n.r. că reziliază contractul). Polaris nu stătea doar în Constanța, Polaris face salubrizare pentru un milion și jumătate de locuitori”, a mai spus Eduard Martin.

El a mai precizat că nici Radu Mazăre și nici Decebal Făgădău nu au ținut cont de hotărârea instanței, iar despre Vergil Chițac a spus că a venit în Primăria Constanța, gândindu-se la o „revoluție în salubritate”.

„Mazăre nu a ținut cont de hotărârea instanței, nici Făgădău nu a ținut cont. Primarul Chițac a venit în Primăria Constanța spunând că va face revoluție în salubritate. Și Mazăre la fel”, a mai declarat Eduard Martin.

În anul 2008, Primăria Constanța, condusă atunci de Radu Mazăre, a semnat un contract cu Polaris, pentru o perioadă de 25 de ani. Valoarea totală a fost de 335 de milioane de euro.

P.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.