El este tânărul care a murit înecat în Lacul Siutghiol, în zona cherhanalei din Ovidiu

0
9093

El este adolescentul de 18 ani care a murit înecat în Lacul Siutghiol, în zona cherhanalei din Ovidiu, în cursul după amiezii de miercuri, 9 iunie a.c..

Salvatorii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pe lacul Siutghiol. Mama tânărului Eduard Valetin Cristu a sunat la 112 pentru a semnala că fiul ei a intrat în apă și nu a mai fost văzut ieșind la mal.

Tânărul, originar din Mamaia Sat, Năvodari, a venit cu prietenii la grătar și cu cortul, pe malul apei, încă de marți seara, 8 iunie. A fost văzut intrând în lac, dar nu a mai ieșit. Din informațiile obținute la fața locului, tânărul ar fi consumat băuturi alcoolice, apoi a intrat în apă să facă o baie. Acesta a făcut câteva tumbe în apă, după car a dispărut complet.

Inițial, prietenii săi s-au gândit că adolescentul vrea să le facă o glumă, motiv pentru care nu s-au alarmat. Numai că gluma a început să se îngroașe, timpul trecea și prietenul lor nu mai ieșea din apă. Într-un târziu, s-au hotărât să anunțe dispariția la 112.

La fața locului s-au deplasat cadrele medicale, pompierii cu șalupe, dar și scafandrii ISU Dobrogea. Tânărul a fost scos din apă, însă în ciuda manevrelor de resuscitare acesta a fost declarat decedat.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.