Electrocasnic premium, vândut cu peste 12.000 de lei! Românii preferă cele mai scumpe mașini de spălat vase

0
1623

Românii se plâng că au cele mai mici salarii minime din Uniunea Europeană, dar când vine vorba de achiziții sunt în topul cumpărăturilor celor mai scumpe produse. Începând de la articole vestimentare, genți de lux, autoturisme și continuând cu electrocasnice premium.

Românii preferă și cele mai scumpe mașini de spălat vase și sunt dispuși să cheltuiască sume mari când găsesc pe piață brandu-uri germane premium cum este Miele. Stocul unui astfel de produs s-a epuizat la cel mai mare retailer on-line din România. Ne referim la mașina de spălat vase incorporabilă “modelul Miele G 7960 SCVi K2O, 14 seturi, Clasa A+++, AutoDos, 60 cm”, care a fost vândută cu 12.099 de lei.

Un produs scump, dar calitatea este pe măsură. Programele sunt ușor adaptabile. Sertarele se pot adapta de asemenea în funcție de vesela ce trebuie spălată. Se conectează la aplicația de pe telefonul mobil și se poate opera de la distanță“, susține cea care a achiziționat on-line produsul. Un astfel de produs poate fi al dumneavoastră numai prin comandă, la 12.735 lei.

Facem precizarea că Miele, cel mai mare producător de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, a înregistrat în 2020 al șaptelea an consecutiv de creștere a business-ului în România. La nivel național, electrocasnicele de top sunt comercializate 6 showroom-uri din București: Piața Presei și Calea Dorobanți, Constanța, Timișoara, Oradea şi Iaşi, precum și în 70 de puncte de vânzare.

În numeroase ţări, marca aceasta este cea mai râvnită din domeniu. Pe piaţa originară din Germania, Miele a fost votată în 2013 „cea mai bună marcă din toate timpurileˮ, din toate tipurile de produse. Iar deţinerea produselor unei asemenea mărci spune multe despre utilizatorii lor: clienţii au aşteptări ridicate pentru performanţele şi protecţia mediului oferite de aparatele lor electrocasnice. Oamenii care cumpără astfel de produse au stil şi înţeleg ce înseamnă calitatea.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.