Elevă de la Liceul Tomis, agresată sexual de colegi: autorii au fost reținuți

0
3095
FOTO Cătălin SCHIPOR

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind sesizarea din data de 18 octombrie a.c., a unei tinere, de 16 ani, potrivit căreia ar fi fost agresată sexual, în timp ce se afla în incinta unei unități de învățământ, IJP Constanța informează au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere, pe numele a 3 tineri.

Faptele s-au petrecut în incinta Liceului Tomis din municipiul Constanța. Eleva susține că ar fi fost atinsă în mai multe zone ale corpului de către mai mulți tineri, în timp ce se afla în holul liceului la care studiază.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, la data de 22 octombrie a.c., au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere, pe numele a 3 tineri, de 15, 16, respectiv 17 ani.

După administrarea probatoriului în cauză, cei trei au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de viol.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.