Elevii constănțeni se strâng dis-de-dimineață la gară, pentru a pleca la protest în București

0
332

Premierul Cîțu a anunțat că, din acest an, studenții vor beneficia de o reducere de doar 50% din costul transportului feroviar, așa cum a fost până în 2017, când P.S.D. a schimbat legislația. Cu privire la transportul total gratuit al elevilor, încă se poartă discuții.

Din cauza anunțului premierului Florin Cîțu cu privire la micșorarea reducerilor acordate pentru transport, joi, 11 februarie a.c., elevii vor protesta în fața Guvernului. La miting participă și reprezentanți ai Asociației Elevilor din Constanța, care fac un apel către elevii din Constanța să meargă la acțiunea de protest din Capitală.

„Mâine, începând cu ora 10.00, elevii vor protesta în fața Guvernului, împotriva tăierii reducerilor la transport, atât pentru elevi, cât și pentru studenți.  

Orice elev din Constanța care vrea să vină cu noi și să-și apere drepturile, este așteptat mâine la Gara CFR din Constanța la ora 5.00. 

Facem apel la decidenți să oprească toate demersurile care afectează drepturile elevilor și în mod direct blochează accesul la educație pentru sute de mii de elevi!“, a declarat Sabina Spătariu, președintele Asociației Elevilor din Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.