Elevii de la Pedagogic au donat alimente Căminului pentru Persoane Vârstnice

0
174

În prag de sărbători, în momente în care trebuie să dăm dovadă de solidaritate și să întindem o mână de ajutor celor aflați în nevoie, celor singuri, elevii de gimnaziu și de liceu din cadrul Colegiului Național Pedagogic „Constantin Brătescu“ au oferit o lecție de altruism.

Chiar dacă nu au fost la școală în această perioadă și au urmat cursuri on-line, elevii au adus la poarta unității de învățământ alimente care să poată fi donate persoanelor instituționalizate ce sunt cazate la Căminul pentru Persoane Vârstnice din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială Constanța.

Alimentele au ajuns joi, 17.12.2020, la beneficiari prin grija consilierului local P.N.L. Adriana Câmpeanu și a viceprimarului municipiului Constanța, Ionuț Rusu, care au facilitat legătura dintre reprezentanţii unităţii de învăţământ şi ai D.G.A.S.

„Ne bucurăm când vedem că cei mai tineri dintre noi au inițiativă, că își doresc să ajute și să le ofere mângâiere persoanelor aflate în dificultate, singure, pe care nu are cine să le viziteze în aceste momente, în care familia se reunește acasă. Încurajăm tinerii să vină alături de noi și să facă astfel de gesturi, pentru că așa demonstrăm că suntem solidari și că bunătatea nu ține cont de vârstă“, a declarat Ionuț Rusu.

Pachetele conțin alimente de bază, dulciuri, fructe, legume, dar și produse de igienă personală.

„Această acțiune a pornit de la inițiativa copiilor, care s-au gândit să facă un gest frumos și să doneze alimente persoanelor de la Căminul pentru persoane vârstnice. Nu au putut merge ei acolo pentru a le oferi o bucurie, dar au trimis acele daruri în semn de prețuire. Este un gest lăudabil“, a spus și Adriana Câmpeanu.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.