Elevii din Cuza Vodă, localitate din judeţul Constanţa unde incidenţa cazurilor de COVID-19 a atins valoarea de 3.49, vor primi tablete

0
561

Toţi elevii din Cuza Vodă, localitate din judeţul Constanţa unde incidenţa cazurilor de COVID-19 a atins valoarea de 3.49, vor primi tablete, astfel încât cursurile să se poată desfăşura on-line.

Inspectorul Școlar General și Prefectul județului Constanța, declarații despre începerea anului școlar

Publicată de Focuspress pe Marţi, 8 septembrie 2020

Domnul primar (de la Cuza Vodă -n.r.) a avut şedinţă de Consiliu Local prin care a stabilit că va achiziţiona tablete pentru toţi elevii, aproape 600 de tablete pentru toţi elevii din unitatea de învăţământ. Ieri, când am fost în unitatea de învăţământ, se făceau actualizări ale reţelei de cablu, de internet, astfel încât în fiecare sală din unitatea de învăţământ să se poată desfăşura activităţi de transmitere în sistem streaming a cursurilor pentru fiecare clasă în parte“, a declarat Sorin Mihai, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean din Constanța. Inspectorul a mai spus că şcolile din judeţul Constanţa sunt pregătite pentru începerea noului an şcolar, în condiţiile în care în toate localităţile incidenţa cazurilor de coronavirus este de sub 1.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.